top of page

טארט שוקולד, קוקוס ואגוזים

טארט עם פטנט מבלי לפספס את טעמי השוקולד, קוקוס ואגוזי לוז - למתכון ▼

טארט שוקולד, קוקוס ואגוזים
המשולש המקודש!

פטנט אמיתי או קסם אייך שאתם רוצים תקראו לזה. אם ממש קשה לכם ואתם ממהרים ורוצים לוותר על ההכנה של בצק אפשרי, תשתמשו בבצק פריך מתוק מוכן אפשר למצוא בכל סופר או תכינו קלתית מביסקוויטים תרפדו את התחתית והדפנות ככה שבכלל לא תעבדו קשה. אני באופן אישי מאוד אוהבת בצק פריך וחושבת ששווה להשקיע ממש טיפ טיפה בבצק, כדי לקבל תוצאה מפוארת בלי כמעט מאמץ.


למעט הכנת הקלתית שזו בעצם העבודה הכי קשה בכל הסיפור אין יותר עבודה ולכלוך.

יש לפזר את החומרים על הקלתית על פי הסדר הרשום, לצקת מעל את החלב המרוכז לאפות ולקבל טארט משגע בקלי קלות. התמכרות מטורפת לטעמים והכנה הכי הכי פשוטה שיש.



המתכון:

טארט שוקולד, קוקוס ואגוזים

לקלתית בקוטר 24

100 גרם סוכר

300 גרם קמח

200 גרם חמאה

1 ביצה

למילוי:

300 גרם שוקולד צ'יפס

100גרם קוקוס

100גרם אגוזים פקאן קצוצים

300 גרם חלב מרוכז (3/4 קופסא)








אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

במעבד מזון לשים יחד עד לקבלת פירורים גסים, מרפדים תבנית ושוליים מקפיאים שעה, אופים אפייה (אופים את הקלתית ריקה), כ-20 דקות או עד שמזהיבה. מצננים מעט, מנמיכים את חום התנור ל-160 מפזרים בשכבות על הבצק האפוי לפי הסדר: שוקולד צ'יפס, קוקוס, אגוזים, חלב משומר, אופים כ-20 או עד מתחיל לבעבע ומקררים.




bottom of page