
עוקץ הדבורה או טארט טרופזיין
מקורה בסאן טרופז שבצרפת. קונדיטור פולני מגיע לעיר, פותח קונדיטוריה עם מתכון סודי לעוגה שהעבירה לו סבתו >> לסיפור ולמתכון

סיגרים במילוי דלעת
יש מאכלים שאותם מכינים רק בחגים ויש כאלו שרק בחג ספציפי כמו סיגרים במילוי דלעת שאותם אני מכינה רק פעם בשנה בראש השנה >> למתכון

ארוחת קומבינציה לבוקר חג
מנה חגיגית לארוחת בוקר של חג. פילו, גבינה צפתית אפויה, סלט ירוקים, תאנים טריות, דבש ושקדים. לקומבינה האכילה מתחילים מכאן