בצק יוגורט הכי מנצח בעולם - והפעם מתכון לשושני מטבוחה וזיתים - למתכון ▼

השילוב של יוגורט איכותי, עם קמח תופח אותו אי אפשר להחליף, מייצר קסם,
נותן תחושה כאילו יש שם שמרים, ובכל פעם מקבל מירקם אחר ומדהים, דבר שאיננו מובן בכלל. המרקמים שמתקבלים פשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש, אז תגידו לי אייך לא להתאהב, כל כך מתמסר ומחזיר אהבה והתוצאות פשוט לא יאמנו.
חשוב להבין:
תוכלו לקרוא מה חשוב לפני שמתחילים - שוב ושוב בכל מתכוני
בצק היוגורט בבלוג -אותם חוקי אפייה ועשייה. כאן
לצורך הכנת השושנים:

הכנתי בצק מ-3 כוסות קמח תופח.
כוס וחצי יוגורט וכף מלח.
עוד 1 קופסא מטבוחה.
(רצוי תוצרת בית סמיכה).
זיתים ללא חרצנים.
50 גרם בערך גבינת פרמזן/קשקבל מגורדת דק.
Comments